Ενημερωτική Διημερίδα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για τα (ERC) Ερευνητικά Προγράμματα στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες

Share:

Το ερευνητικό πρόγραμμα GrECI* (Greek Heritage in European Culture and Identity, Ελληνική Κληρονομιά στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και Ταυτότητα) του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου σας προσκαλεί στην ενημερωτική διημερίδα που διοργανώνει, με τίτλο:

 «Επιτυχημένες Αιτήσεις για Ερευνητικά Προγράμματα στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες (με ειδική αναφορά στα προγράμματα ERC)»

Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος GrECI (www.greci-twinning.org), διοργανώνεται ενημερωτική διημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Ιουνίου στη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΠΚ “Στέλιος Ιωάννου” (Αίθουσα LRC014).

Στόχος της διημερίδας είναι η ενημέρωση της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου σε σχέση με τα Ερευνητικά Προγράμματα ERC. Η διημερίδα απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες Μάστερ, υποψήφιους/ες διδάκτορες, μεταδιδακτορικούς/ές ερευνητές/τριες, καθώς και διδακτικό προσωπικό και θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Για δήλωση συμμετοχής στη διημερίδα, παρακαλούμε όπως αποστείλετε σχετικό αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] μέχρι τη Δευτέρα 10/06/24.

*Το GrECI χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί συνεργασία τριών πανεπιστημίων (Πανεπιστήμιο Κύπρου – Κύπρος, Πανεπιστήμιο του Όσλο – Νορβηγία & Πανεπιστήμιο Franche-Comté – Γαλλία), με συντονιστή το Πανεπιστήμιο Κύπρου (Δρ. Νατάσσα Κωνσταντινίδου)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Article

Θερινό Σχολείο Νευροεπιστήμης 

Next Article

Κέντρο Διδασκαλίας και Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ.)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *