Κέντρο Σταδιοδρομίας

Share:

Mε μια pop-up  εκδήλωση μέσα στην Πανεπιστημιούπολη “ανοίγουμε” το παράθυρο μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις ευκαιρίες συμμετοχής, ανάπτυξης και εργοδότησης που προσφέρει η ΕΕ σε νέους και νέες φοιτητές/τριες και απόφοιτους/τες!

Μαζί με τους οργανισμούς/φορείς που συμμετέχουν και υποστηρίζουν την εκδήλωση, θα παρέχουμε χρήσιμη πληροφόρηση και καθοδήγηση για ευκαιρίες και προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να “βρείτε τη θέση” σας στον σύγχρονο κόσμο της εργασίας.

Προγράμματα πρακτικής άσκησης στα θεσμικά όργανα της ΕΕ.
Θέσεις εργασίας στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, διαδικασία, παροχές και ωφελήματα.
Θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης στην Ευρώπη μέσω EURES – Χρηματοδοτικά προγράμματα επαγγελματικής κινητικότητας EURES
Πρόγραμμα τοποθέτησης ERASMUS+
Ευκαιρίες ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων μέσω της Συμμαχίας Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων Young Universities for the Future of Europe (YUFE)

Θα σας περιμένουμε σε μια εποικοδομητική και παράλληλα ευχάριστη εκδήλωση, στην οποία θα προσφερθεί πίτσα και δροσιστικά ποτά από τις εταιρείες- χορηγούς της εκδήλωσης, Domino’s Pizza και Monster Energy αντίστοιχα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Κέντρο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, εταίρο στο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Υπηρεσιών Απασχόλησης EURES, και την ομάδα φοιτητών/τριών Πρεσβευτών της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Επιλογής Προσωπικού EPSO.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, και εμπίπτει στις δράσεις του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022, το οποίο έχει αναλάβει ο Επίτροπος του Πολίτη κ. Παναγιώτης Σεντώνας εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

 

 

 

Previous Article

Εμφάνιση του Αναπληρωτή Καθηγητή Ανδρέα Μιλιδώνη (ΛΟΧ) στην εκπομπή ΑΓΟΡΑ του ΡΙΚ με θέμα

Next Article

Partnerships for Science Education (PAFSE): Ένα Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα για την προώθηση της αειφόρου δημόσιας υγείας

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.